Сенат США схвалив заборону виплати бонусів топ-менеджерам фінкомпаній

Сенат США схвалив заборону виплати бонусів топ-менеджерам фінкомпаній
Reuters

Про це повідомило агентство Рейтер.

Голосування за поправку до антикризового пакету заходів було проведено через день після того, як у середу Барак Обама оголосив про введення ліміту заробітної плати для керівників вищої ланки в подібних фінансових компаніях у розмірі, що не перевищує 500 тисяч доларів на рік.

Крім того, представники Уолл-стріт піддали критиці рішення президента США Барака Обами обмежити зарплати співробітників у компаніях, які отримують фінансову допомогу від держави.

За словами представника консалтингової фірми Briefing.com Патріка О'Хейрі, указ Обами "напевно сподобається людям, однак він ставить державу на дуже слизький шлях обмеження зарплат у приватному секторі".

Раніше президент США піддав жорсткій критиці банки Уолл-стріт за виплату мільярдних бонусів своїм топ-менеджерам. На ці цілі було витрачено в 2008 році 18,4 мільярда доларів, не дивлячись на отримання урядової допомоги. "Це - верх безвідповідальності. Люди на Уолл-стріт, просячи допомоги, повинні проявляти стриманість і дисципліну. Зараз не час для бонусів", - сказав Обама.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK