Американські сенатори погодилися схвалити план підтримки економіки

Американські сенатори погодилися схвалити план підтримки економіки
novosti-miheeff.ru

Про це повідомляє Agence France-Presse.

Джерело, що побажало залишитися неназваним, підкреслило, що компромісу поки що було досягнуто між помірними представниками Демократичної та Республіканської партій, тому перед голосуванням слід заручитися підтримкою всієї демократичної більшості у верхній палаті. Дата можливого голосування поки не називається.

Спочатку передбачалося, що на заходи із підтримки економіки буде виділено 937 мільярдів доларів, однак після обговорення в нижній палаті Конгресу сума скоротилася до 819 мільярдів, а в ході узгодження в Сенаті опустилася приблизно до 780 мільярдів.

Раніше повідомлялося, що Сенат США проголосував у ніч на п'ятницю, 6 лютого, за накладення заборони на виплату бонусів топ-менеджерам фінансових компаній, які отримують кошти із федерального фонду термінової допомоги. Голосування за поправку до антикризового пакету заходів було проведено через день після того, як у середу Барак Обама оголосив про введення ліміту заробітної плати для керівників вищої ланки в подібних фінансових компаніях у розмірі, що не перевищує 500 тисяч доларів на рік.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK