Тимошенко: Перші гроші від продажу квот на викид надійдуть у квітні

Тимошенко: Перші гроші від продажу квот на викид надійдуть у квітні
tymoshenko.com.ua

"Вже у квітні в рамках Кіотського протоколу ми можемо отримати кошти за тими угодами, які вже підписано і проплачено", - сказала прем'єр.

Крім того, прем'єр-міністр ініціює введення з 1 січня 2012 року штрафних санкцій по відношенню до підприємств, які мають у своєму виробництві біологічні відходи, але не переробляють їх в біопаливо.

"Введення штрафних санкцій повинно відбутися не з сьогоднішнього дня, а, приміром, через три роки для того, щоб кожне підприємство знало, що якщо воно не зробить в протягом трьох років все, що потрібно для утилізації власних органічних відходів, то вже через три роки воно платитиме серйозні штрафи", - сказала Тимошенко.

Крім того, прем'єр доручила підготувати в терміновому порядку зміни державних стандартів і нормативів, згідно з якими необхідно заборонити введення в експлуатацію нових об'єктів у випадку, якщо у них в процесі виробництва існують біологічні відходи, які не утилізуються, для їх подальшого використання.

Нагадаємо, 15 січня Тимошенко заявляла, що одним із джерел фінансування програм з енергозбереження можуть стати механізми Кіотського протоколу.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK