Тимошенко рекомендує пенсіонерам забрати гроші з комерційних банків

Тимошенко рекомендує пенсіонерам забрати гроші з комерційних банків
tymoshenko.com.ua

“Я хотіла б звернутися до пенсіонерів. Справа в тому, що ви отримуєте пенсії через ті банки, які вам зручні, в яких ви відкрили спеціальні рахунки, з якими ви уклали угоди. Але зверніть увагу, якщо той банк, де ви тримаєте свій власний пенсійний рахунок, вчасно, так як це завжди було, не віддав вам пенсію, то у мене є порада: все ж таки користуйтеся послугами державних банків - Укрексімбанку та Ощадбанку, які виконують свої зобов’язання абсолютно чітко”, - сказала Тимошенко.

Також прем’єр-міністр підкреслила, що видатки на забезпечення пенсійних виплат перераховуються у повному обсязі та своєчасно.

"Всупереч кризі та завдяки правильно побудованої роботі Пенсійного фонду і Міністерства праці та соціальної політики, доходи до Пенсійного фонду перевиконуються до 20 відсотків", - пояснила глава уряду.

"Це означає, - вважає Тимошенко, -  що навіть мінімальної загрози немає на горе тим політикам, які заявляють, що пенсії десь не виплачуються чи виплачуються невчасно.

Бюджет, Пенсійний фонд перераховують пенсію день у день, ми ще на жоден день не затримали, усе відбувається в повному обсязі. Просто зверніть увагу, в якому банку ви тримаєте свій пенсійний рахунок”, - пояснила глава уряду.

Нагадаємо, Світовий банк готовий виділити протягом найближчих 12 місяців до $750 млн. для рекапіталізації українських банків.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK