Нафтогаз передав Кабміну баланс газу на 2009 рік

Нафтогаз передав Кабміну баланс газу на 2009 рік
podrobnosti.ua

"Він (баланс газу - ред.) сформований і поданий до Кабміну", - сказав Землянський.

Нагадаємо, згідно з рішенням РНБО, Кабінету міністрів України доручено до 15 лютого затвердити баланс газу на 2009 рік та передбачити суттєву економію споживання газу.

Крім того, КМУ доручено до 15 лютого 2009 року затвердити баланс газу на цей рік, передбачивши істотну економію споживання газу та необхідність закачування у підземні сховища газу в обсягах, необхідних для безперебійної поставки під час опалювального сезону 2009/2010 рр..

Також доручено затвердити фінплан НАК Нафтогаз України на 2009 рік, в якому забезпечити збалансування його фінансових потоків.

Ще одне доручення стосується забезпечення необхідного обсягу і своєчасного отримання Нафтогазом бюджетної компенсації різниці між цінами закупівлі імпортованого природного газу та його реалізації суб'єктам господарювання на виробництво теплової енергії, яка споживається населенням.

Крім того, Кабінету міністрів доручено забезпечити розробку механізму покриття розривів фінансових потоків, які будуть виникати в результаті дії умов контракту купівлі-продажу газу з розрахунків у першому та другому кварталах 2009 року, та формування фінансового резерву для забезпечення безперебійного газопостачання у разі реалізації ризику переходу до передоплати за наданий природний газ.

Також РНБО доручила уряду провести разом з апаратом ради аналіз діяльності Нафтогазу, у тому числі і аудит прав власності на газ, що знаходиться у підземних сховищах, і представити звіт на засіданні ради 1 квітня.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK