Ryanair заробить на туалеті

Ryanair заробить на туалеті
static.guim.co.uk

За його словами, плата в один фунт згодом може знизитися до одного пенсу. Апарати з прийому монет в літаки поставлять аналогічні тим, що зараз стоять на залізничних вокзалах.

Рішення ввести плату за користування туалетами викликало різке невдоволення споживчих асоціацій Ірландії й Великобританії. Однак місцеві регулятори авіаперевезень заявили, що формально ідея голови Ryanair цілком законна. Справа в тому, що законодавство Великобританії та Ірландії взагалі не регламентує установлення туалетів у пасажирських літаках, тому і претензій до їхнього платного статусу мати не може.

За словами Майкла О'Лірі, ніякої проблеми для пасажирів введення платної послуги не створить. "Сумніваюся, що хоч хтось із наших клієнтів за останні роки піднімався на борт літака, не маючи в кишені хоча б одного фунта готівкою", - зауважив він.

Між тим, пропозиція компанії викликала здивування у пілотів, яким також доведеться користуватися монето-і купюроприйомниками. Зокрема, льотний склад цікавиться, скільки жетонів вони будуть отримувати у день.

Нагадаємо, у лютому 2008 року, суд в Парижі задовольнив позов президента Франції Ніколя Саркозі та його дружини Карли Бруні до авіакомпанії Ryanair, обвинувачуваної у використанні в рекламі фотографії пари без її згоди на суму 60 тисяч євро.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK