Довгий: Київрада показала приклад країні

Довгий: Київрада показала приклад країні
segodnya.ua

Прийнявши бюджет і Програму соціально-економічного розвитку столиці на 2009 рік, "Київрада продемонстрував всій країні приклад конструктивної роботи", - заявив Довгий.

Довгий зазначив, що "фінансову конституцію столиці підтримала абсолютна більшість політичних сил, кожна з яких представляє в міськраді інтереси своїх виборців". "Це - найкраще підтвердження того, що столичний бюджет-2009 дійсно є бюджетом для людей, а не для чиновників і політиків", - сказав він.

Секретар Київради зазначив, що бюджет та Програма соціально-економічного розвитку Києва на 2009 рік - це "узгоджена позиція переважної більшості депутатів міськради, які протягом декількох тижнів у повній відповідності з регламентом працювали над кожним рядком, кожною цифрою бюджету столиці".

При цьому він зазаначив, що "в цьому році бюджет Києва - це фактично залишки тих ресурсів, які уряд залишив киянам після вилучення з бюджету столиці 7,5 млрд. грн. і скорочення в півтора рази субвенцій місту". За його словами, "на відміну від Кабміну і Верховної Ради, депутати Київради спільно з КМДА навіть у тій складній ситуації, у яку уряд поставив столицю, змогли напрацювати найсоціальніший бюджет з усіх місцевих бюджетів, який матиме Україна в цьому році".

"Практично всі кошти, які залишаються в столиці після урядових винятків, буде спрямовано на соціальні виплати", - запевнив Довгий.

Як повідомлялося, сьогодні, 6 березня, депутати Київської міської ради затвердили бюджет столиці на 2009 рік з обсягом надходжень і витрат - 18 млрд. 163, 4 млн. грн. Проект бюджету підтримали 92 з 118 присутніх у залі депутатів Київради.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK