Посол США сподівається, що в четвер лист керівництва України до МВФ буде готовий

Посол США сподівається, що в четвер лист керівництва України до МВФ буде готовий
glavred.info

"Я сподіваюся, що сьогодні підготують новий список зобов'язань, які уряд, Президент і НБУ складуть для того, щоб отримати допомогу від МВФ", - сказав посол журналістам у Києві в четвер.

Тейлор додав, що підсумки останніх зустрічей Президента, прем'єр-міністра і керівництва НБУ "є багатонадійними" у цьому напрямку.

Як повідомлялося, напередодні Президент України Віктор Ющенко запевнив, що в четвер лист з "консолідованою позицією української сторони" буде направлено в МВФ.

Як повідомлялося, вчора, 11 березня, уряд України затвердив рішення для співробітництво з МВФ та отримання другого траншу кредиту. У свою чергу Міжнародний валютний фонд і Світовий банк привітали рішення, прийняті Кабінетом Міністрів, але утрималися від прогнозів щодо надання траншу.

Нагадаємо, 3 березня, Міжнародному валютному фонду було офіційно надіслано проект листа про наміри, який є узгодженою позицією української влади.

У суботу, 7 березня, за інформацією видання Дзеркало тижня, МВФ повернув звернення вищих посадових осіб України на доопрацювання без розгляду керівництвом фонду.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK