У Криму почали стріляти кораблі Чорноморського флоту РФ

У Криму почали стріляти кораблі Чорноморського флоту РФ
korabel.ru

Як повідомили в Службі інформації і громадських зв'язків ЧФ РФ, в морі діють флагмани флоту - гвардійський ракетний крейсер Москва, великий протичовнових корабель Керч, сторожові кораблі Ладний і Кмітливий.

"Бойові одиниці виконують спільні залікові бойові вправи. Зокрема, заплановані артилерійські стрільби та стрільби зенітно-ракетними комплексами по надводних морським і повітряним цілям", - йдеться в повідомленні.

На полігоні бойової підготовки артилерійські стрільби по щиту і пуски зенітних ракет виконують ракетний корабель на повітряній подушці Бора та малий ракетний корабель Міраж.

У районі морського десантного полігону Опук великі десантні кораблі Ямал і Азов відпрацьовують "елементи другої курсової задачі". "Зокрема, кораблям належить відпрацювати виконання артилерійських стрільб і провести тактико-стройові заняття з особовим складом і технікою бригади морської піхоти Чорноморського флоту", - сказано в повідомленні.

На полігоні Опук особовий склад десантно-штурмового батальйону, самохідні-артилерійські дивізіони, інженерно-десантні роти та інші підрозділи бригади морської піхоти ЧФ РФ продовжують виконання завдань за планами польового виходу.

Як повідомлялося, після детального аналізу підсумків збройного конфлікту в Південній Осетії Міноборони Росії ухвалило рішення підсилити контингент військ в південному регіоні і Чорноморського флоту РФ.

Голова Севастопольської міської державної адміністрації Сергій Куніцин сподівається, що прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко звернеться до уряду і Міністерства оборони Російської Федерації з питань боргів російського Чорноморського флоту перед Пенсійним фондом України.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK