Влада Києва заохочуватиме сумлінних платників за послуги ЖКГ

Влада Києва заохочуватиме сумлінних платників за послуги ЖКГ
epochtimes.com.ua

В. о. директора КП Головний інформаційно-обчислювальний центр Київської міської державної адміністрації Станіслав Каплуненко повідомив, що мерія розробляє проект розпорядження про введення системи заохочення споживачів, які своєчасно і в повному обсязі оплачують послуги ЖКГ.

Проект передбачає створення реєстру, у який внесуть сумлінних платників, пише видання.

"Той, хто протягом 2008 року сплатив усі квитанції вчасно і без боргів, зможе отримати дисконтні картки торговельних мереж або банків", - сказав Каплуненко. У Києві, за його словами, 250 тисяч таких споживачів.

"Усього центр щомісяця обробляє 900 тисяч особових рахунків городян, які проживають у будинках комунальної власності", - додав чиновник.

За словами Каплуненка, після затвердження КМДА остаточного варіанту дисконтної картки сумлінним платникам надішлють повідомлення про її отримання. Він зазначив, що дисконтні карти можуть видаватися вже у квітні.

"ГІОЦ планує офіційно розсилати пропозиції торговельним мережам про надання знижок на їхні товари, якщо вдасться домовитися з одним із банків про видачу сумлінним платникам банківської картки, яку сполучено з дисконтом", - заявив Каплуненко. За його словами, одна з торгових марок готова надати знижку 30%.

Водночас, Коммерсантъ-Україна пише, що торгові мережі не поспішають підтримувати ініціативу КМДА. "Зараз нам буде технічно складно брати участь у проекті. Можливо, в майбутньому нас зацікавлять пропозиції КМДА у якості додаткової програми лояльності. При націнці на товари у 15-20% ми змогли б запропонувати сумлінним платникам не більше 3% знижки", - повідомив Ъ - Україна генеральний директор Білла-Україна Руслан Лавриненко.

"У нас вже працює своя система лояльності. Ми розглянемо ініціативи мерії, але наше рішення залежатиме від запропонованих умов співпраці", - зазначив президент Космо Віктор Бойко.

Нагадаємо, перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Анатолій Голубченко заявляв, що тарифи на житлово-комунальні послуги для населення Києва можуть зрости не раніше травня цього року.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK