З початку року виробництво холодильників на донецькому Норд впало на 80%

З початку року виробництво холодильників на донецькому Норд впало на 80%
diorit.ru

"Виробництво холодильників Норд і Донбас - я вам офіційно заявляю: падіння проти відповідного періоду минулого року 80% якщо брати березень місяць, падіння 80%", - наводяться слова Ландика в стенограмі засідання парламенту.

Він відзначає, що на складах в Україні знаходиться двомісячний запас продукції, аналогічний запас на складах в торгових мережах.

"Виживають лише за рахунок продажу в Європу - Німеччину, Францію, конвертуємо ці гроші і виплачуємо людям зарплату, інших надходжень немає", - підкреслив Ландик.

Між тим, торкаючись виробництва іншої продукції, що випускається групою, Ландик повідомив, що реалізація промислових холодильників та вітрин скоротилося на 90%, компресорів - на 60%, газових, електро-і комбінованих плит - також на 60%.

АТ Норд є головним підприємством ЗАТ Група Норд, що об'єднує 26 підприємств, спеціалізується на випуску холодильників і морозильників, газових і електроплит, торговельного обладнання, кондиціонерів, хімічної та електротехнічної продукції.

АТ Норд завершило 2008 рік з чистим збитком у розмірі 42951 млн грн, тоді як за підсумками 2007 року його чистий прибуток становила 13416 млн грн. Більше 78% акцій АТ Норд належить Ландику.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України 18 березня схвалив законопроект про скасування 13%-ї цільової надбавки до ввізного мита на імпортні товари, яка вступила в силу з 6 березня, за винятком легкових автомобілів і холодильників.

 

 


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK