Південна Корея направить більш ніж $ 20 млрд на боротьбу з кризою

Південна Корея направить більш ніж $ 20 млрд на боротьбу з кризою
kazfin.info

Із них 17,7 трлн вон (12,8 млрд доларів) підуть на реалізацію нового плану зі стимулювання економіки, водночас, як 11,2 трлн вон (8,1 млрд доларів) покриють очікуване зниження податкової виручки. Виділення коштів спрямоване на подолання кризи, а також на підготовку до посткризового періоду і розвиток економічного потенціалу країни, йдеться у заяві Міністерства фінансів країни, передає Associated Press.

Також, кошти забезпечать розвиток системи соціального захисту.

Зокрема, повідомляється, що 3,5 трлн вон (2,5 млрд доларів) підуть на створення робочих місць, 4,5 трлн вон (3,2 млрд доларів) - на підтримку малих і середніх підприємств, а також приватних підприємців у формі розширення кредитних гарантій і збільшення урядового фінансування. Інші кошти будуть використані для підтримки муніципальних утворень і інфраструктурних проектів, частина коштів буде виділена малозабезпеченим сім'ям та безробітним.

Нагадаємо, представники СОТ прогнозують падіння обсягів світової торгівлі на 9% у цьому році. Південна Корея постраждає від цього більше інших країн через зниження попиту на товари, які експортуються.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK