За рік дохід компанії Жеваго зріс на 60%

За рік дохід компанії Жеваго зріс на 60%
economica.com.ua

Крім того, як повідомили Корреспондент.net в компанії, EBITDA зросла на 104.8% до $ 503.9 млн; нерозподілений прибуток зріс на 116.0% до $ 300.3 млн, чистий дохід від операційної діяльності збільшився на 71.6% до $ 238.5 млн; дивіденди склали 3.3 центів за акцію або загальну суму рівну $ 20.0 млн.

За словами Костянтина Жеваго, який займає посаду CEO Ferrexpo plc, для компанії 2008 рік був рекордним, і навіть після економічного спаду Ferrexpo продовжувала торгувати з прибутком.

"Ми покращили всі аспекти нашого бізнесу, і змогли протягом року покращити нашу операційну ефективність і якість виробництва, а також знизити витрати типу C1 у четвертому кварталі", - говорить Жеваго.

При цьому він додав, що "Це, а також наша близькість до ключових клієнтів, маркетингова присутність, що склалася, і репутація на наших традиційних і зростаючих ринках, незважаючи на ринкову невизначеність, нас добре позиціює для збереження позитивної маржі і збільшення ринкової частки в 2009 році".

Як йдеться в повідомленні Ferrexpo, група досягла підвищення цін за контрактами на більш ніж 90% в середньому за контрактний рік 2008/2009 завдяки стабільним відносин з клієнтами, маркетингу, орієнтованого на споживчу вартість, а також нашій здатності надавати невеликі постачання точно в термін (Just -In-Time).

"Результатом цього стало підвищення середньої ціни на 2008 рік на 72.3% у порівнянні із середньою ціною за попередній календарний рік", - йдеться в повідомленні компанії.

Також у Ferrexpo зазначають, що зростаючий рівень цін, а також виробництво великих обсягів високоякісних окатишів із 65% вмістом заліза дозволило нам збільшити і доходи, і прибуток протягом 2008 року, незважаючи на зниження світового попиту у четвертому кварталі.

Водночас, у компанії заявляють, що у 2009 році Ferrexpo в першу чергу фокусуватиметься на збереженні наявних ресурсів.

"Ми плануємо підвищити нашу конкурентоспроможність за ціною шляхом інтенсивного зниження витрат виробництва, управління капіталом і триваючого поліпшення ефективності", - йдеться в повідомленні Ferrexpo.

Компанія також планує використовувати стратегічне місце розташування та міцні зв'язки з покупцями для підтримки продажів і обсягів виробництва з метою збільшення ринкової частки на традиційних і натуральних ринках.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK