Ринок сировини: Ціна нафти коректується

Ринок сировини: Ціна нафти коректується
Reuters

Торги по сирій нафті сьогодні проходять із зниженням котирувань у діапазоні 52,5-53,5 доларів за барель зростаючих очікуваннях про відстрочення відновлення американської економіки, отже, і відстрочення зростання попиту на сиру нафту і пальне, повідомляє фінансовий аналітик Astrum Investment Management Олександр Шкурпат.

"Сьогодні ми очікуємо опублікування даних про стан запасів сирої нафти та пального в США. На нашу думку, статистичні дані покажуть чергове збільшення запасів пального як результат все ще слабкий попит, що може підштовхнути подальшу корекцію цін на нафту", - зазначає експерт.

Вчора ціна золота продовжила зниження, опустившись до позначки 930 доларів за унцію, однак вчорашня корекція на американському фондовому ринку визначила сьогоднішню висхідну динаміку торгів на ринку золота, стверджує аналітик.

Сьогодні золото торгується з підвищенням котирувань у діапазоні 925-935 доларів за унцію.

За прогнозами Олександра Шкурпата, подальша динаміка цін на золото буде визначатися ймовірною корекцією на європейському фондовому ринку, яку ми очікуємо побачити до кінця поточного тижня. Отже, ціна золота зберігає потенціал повернутися до позначки 950 доларів за унцію.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK