Завтра Ющенко, Тимошенко, Литвин і Стельмах обговорять поновлення роботи з МВФ

Завтра Ющенко, Тимошенко, Литвин і Стельмах обговорять поновлення роботи з МВФ
yuschenko.com.ua

За словами Ванникової, на нараді планується розглянути питання, пов'язані з поновленням роботи місії Міжнародного валютного фонду в Україні.

Крім того, на нараді планується обговорити підсумки міжнародної інвестиційної конференції в Брюсселі з питань модернізації української газотранспортної системи. "Цей проект має стратегічне значення, як для України, так і для Європейського союзу", - зазначила Ванникова.

Вона також повідомила, що Ющенко вважає, що місія Міжнародного валютного фонду може відновити свою роботу в Україні вже наступного тижня. У зв'язку з цим, на думку Президента, необхідно якомога швидше поставити крапку в питанні повернення місії МВФ в Україну, сказала Ванникова. З цією метою для подальшої співпраці з МВФ в 2009 році необхідно скоординувати свої дії уряду, парламенту і Національному банку, вважає Президент.

"Віктор Ющенко сподівається, що будуть вирішені питання, пов'язані з акцизними зборами на алкогольні вироби, а також буде збалансований бюджет НАК Нафтогаз України", - додала прес-секретар глави держави.


Як повідомлялося, завтра, 27 березня, о 14:30 відбудеться засідання Ради національної безпеки і оборони України під головуванням Президента України Віктора Ющенка.

 


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK