Ринок сировини: Ціна золота нарощує потенціал зростання

Ринок сировини: Ціна золота нарощує потенціал зростання
abok.ru

Як повідомили Корреспондент.net у компанії Astrum Investment Management, попит на золото минулого тижня знизився на зростанні котирувань акцій, однак на цьому тижні зростання попиту на золото може поновитися через очікувану слабкість провідних світових фондових ринків.

При цьому фінансовий аналітик компанії Олександр Шкурпат зазначає, що котирування сирої нафти продемонстрували зниження до кінця минулого тижня на посиленні очікувань щодо рецесії світової економіки, яка продовжується.

"Торги сирою нафтою сьогодні проходять у діапазоні $ 50,5-51,5 за барель. Очікуване зростання запасів нафти в усьому світі свідчить про продовження глобальної рецесії. Отже, попит на нафту буде залишатися слабким, створюючи тиск на зниження ціни сирої нафти", - пояснює аналітик.

Також він зазначає, що ціна сирої нафти може продовжити зниження, якщо статистичні дані про безробіття і промислове виробництво в США, які вийдуть на поточному тижні, покажуть зростання безробіття та чергове зниження промислового виробництва.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK