Квитки на потяг тепер можна купити через інтернет

Квитки на потяг тепер можна купити через інтернет
railwayclub.info

Згідно із повідомленням, 30 березня 2009 року Укрзалізниця запровадила 2-ий етап програми із оформлення проїзних документів через мережу інтернет. "Тепер пасажир може оплатити через інтернет повну вартість проїзду і послугу замовлення з наступним оформленням квитка в касі", - повідомляє прес-служба.

За інформацією, увійшовши на офіційний веб-сайт Укрзалізниці в розділ Для пасажирів, можна отримати довідку щодо наявності вільних місць у поїздах, вартості проїзду та оформити замовлення.

Оплатити замовлення можна платіжною карткою національної системи масових електронних платежів (НСМЕП) або міжнародною платіжною карткою (VISA, MasterCard, VISA Elektron, Maestro).

Після оплати пасажир отримує "унікальний цифровий код", після пред'явлення якого він оформляє свій квиток в будь-якій касі Укрзалізниці в будь-який день до відправлення свого потяга.

Прес-служба також інформує, що через інтернет можна замовити квитки із повною вартістю і дитячі. Безкоштовні та пільгові проїзні документи оформлюються виключно в касах.

Укрзалізниця нагадує, що 22 грудня 2008 року було запроваджено 1-ий етап продажу квитків через інтернет. Пасажир на сайті Укрзалізниці може оформити замовлення на бронювання місць, за допомогою платіжної картки оплачує послугу бронювання та з отриманим кодом викуповує квиток у залізничній касі.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK