Зараз у Стабфонді України є 5,5 млрд. грн.

Зараз у Стабфонді України є 5,5 млрд. грн.
srb.ru

"Є кошти Стабілізаційного фонду, які перебувають на єдиному казначейському рахунку, і на сьогоднішній день з огляду на відрахування, які ми провели цього року, ця сума складає орієнтовно майже 5,5 млрд. грн.", - сказала вона.

Зазначимо, що 31 жовтня 2008 року Верховна Рада ухвалила закон про першочергові заходи щодо запобігання негативних наслідків фінансової кризи. Із листопада документ підписав Президент України Віктор Ющенко.

Законом передбачено за рахунок надпланових надходжень від приватизації державного майна у 2008 році та надходжень цих коштів у повному обсязі у 2009 році, а також цільового розміщення державних цінних паперів створити Стабфонд, кошти якого будуть використовуватися у порядку, встановленому Кабінетом міністрів України за узгодженням із комітетами ВР з питань фінансів і банківської діяльності та з питань бюджету.

Між іншим, прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко пояснила, що кошти Стабілізаційного фонду у розмірі майже 5 млрд. грн. будуть використані на здешевлення кредитів для АПК, 5 млрд. грн. - на підтримку вугільного виробництва, а також на фінансування підготовки до Євро-2012.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK