Клієнта банку UBS заарештовано у США за несплату податків

Клієнта банку UBS заарештовано у США за несплату податків
Reuters

Як повідомив суд Південного округу штату Флорида, Стівена Майкла Рубінштейна, співробітника міжнародної компанії з будівництва та продажу елітних яхт, звинувачують у наданні неправдивої інформації про свої доходи за 2007 податковий рік і приховування капіталу. За твердженням звинувачення, бізнесмен приховав від податківців за допомогою UBS щонайменше $ 8 млн.

Раніше у відповідь на висунуті звинувачення Вашингтоном UBS погодився виплатити $ 780 млн штрафу уряду США та співпрацювати у справах про податкові махінації, назвавши імена клієнтів, що порушили податкове законодавство. За даними американських правоохоронних органів, із 2002 по 2007 роки UBS допоміг 20 тисячам заможних американців приховати від податківців до $ 20 млрд.

Нагадаємо, раніше UBS погодився виплатити в бюджет США штраф у розмірі 780 мільйонів доларів. Також у банку тривають проблеми з дотриманням конфіденційності даних про клієнтів банку - уряди одразу декількох країн продовжують вимагати розкрити дані про рахунки громадян, яких підозрюють у приховуванні доходів.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK