До кінця 2009 року в Росії з'явиться антикризова ГАЗель

До кінця 2009 року в Росії з'явиться антикризова ГАЗель
images.google.com

Варто відзначити, що в даний час базова комплектація ГАЗелі коштує 354 тисячі рублів (близько $ 10,7 тис. за курсом ЦБ РФ).

"Зараз ми аналізуємо ринок, цільову групу, визначаємо політику по просуванню продукту. Думаємо, що антикризова ГАЗель з'явиться в кінці третього - на початку четвертого кварталу", - сказав Сорокін.

За оцінками компанії, говорить він, завод може виготовити десять тисяч таких машин. При цьому заступник голови правління компанії відзначив, що запуск виробництва дешевої ГАЗелі допоможе збільшити обсяги виробництва.

Між тим, в 2009 році Група ГАЗ розраховує реалізувати до 100 тисяч комерційних автомобілів сімейств ГАЗель, Соболь і середньотоннажних вантажівок.

Раніше глава компанії Базовий елемент Олег Дерипаска повідомив, що Група ГАЗ зараз фокусується на значному зниженні витрат, виробництві лінійки високорентабельних продуктів.

За його словами, компанія має намір запропонувати ринку нову бюджетну ГАЗель вартістю шість тисяч доларів до серпня 2009 року. Дерипаска володіє через Російські машини та інші компанії приблизно 77% Групи ГАЗ.

Група ГАЗ - найбільший російський виробник комерційного автотранспорту й будівельно-дорожньої техніки. Компанія заснована в 2005 році в результаті реструктуризації виробничих активів ВАТ Руспромавто, що існував з 2001 року.

До складу Групи ГАЗ входять ВАТ ГАЗ, 18 автомобілебудівних підприємств у Росії, британська автокомпанія LDV, збутові й сервісні структури. Штаб-квартира компанії розташована в Нижньому Новгороді.

Консолідована виручка від реалізації групи в 2008 році склала 143 млрд рублів.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK