Дело: Фокстрот закриває магазини

Дело: Фокстрот закриває магазини
signboard.com.ua

Рітейл вирішив в умовах кризи переорієнтуватися на формат гіпермаркетів. "Ми закриваємо менш рентабельні об'єкти, щоб відкрити нові супермаркети в більш привабливих місцях розташування", - пояснює виконавчий директор компанії Фокстрот. Техніка для дому Олексій Павленко.

За його словами, були детально проаналізовані доходи кожного магазина, потік відвідувачів, розташування і орендна плата. "Компанія прийняла рішення закрити неефективні магазини. Причиною тому стало падіння попиту і як наслідок - падіння продаж", - каже Павленко. В даний час по всій Україні працює 5 магазинів Фокстрот. Цифрова техніка, в тому числі один у Києві.

Замість закритих магазинів Фокстрот має намір відкрити два торгових об'єкти. В основному це супермаркети чи гіпермаркети. "Саме великі формати магазинів мають вплив на цілісний обсяг ринку побутової техніки", - пояснює заступник гендиректора Української торгової гільдії Вадим Непосєдов.

Нагадаємо, що наприкінці 2008 року Фокстрот уже закрив 2 супермаркети в Миколаєві і по одному в Черкасах та Херсоні для оптимізації витрат.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK