У Києві призупинено будівництво Дарницького мосту

У Києві призупинено будівництво Дарницького мосту
mostobud.com.ua

Напередодні призупинення будівництва, 9 квітня, будівельники не вийшли на робочі місця, і відмовилися продовжувати будівництво, доки їм не виплатять зарплату за 3 місяці, повідомляє видання.

Сабодиш: Ми працюємо цілодобово, у дві зміни по 12 годин. Роботу зробили, а гроші за це не отримали. Зарплату не отримали за три місяці цього року. Щоразу начальство називає нову дату, коли заплатять, але грошей всеодно немає. Нам сім'ї годувати потрібно, кредити виплачувати

"Ми працюємо цілодобово, у дві зміни по 12 годин. Роботу зробили, а гроші за це не отримали. Зарплату не отримали за три місяці цього року. Щоразу начальство називає нову дату, коли заплатять, але грошей всеодно немає. Нам сім'ї годувати потрібно, кредити виплачувати", - заявив монтажник філії БО Дніпроміст ТОВ БКМ Планета-міст Анатолій Сабодиш.

За словами мостобудівників, середня зарплата на об'єкті становить 2,7 - 2,9 тис. гривень, і восени минулого року теж були затримки із виплатою заробітної плати.

За інформацією газети, до страйку мостобудівників приєдналися будівельники компанії Планета-міст на НСК Олімпійський та будівельники портового контейнерного терміналу в Одесі, пише Газета по-київськи.

Музиченко: Гроші в бюджеті закладено, але до нас вони не дійшли. У компанії всі - і директор, і прибиральниця, не отримали заробітну плату за цей рік. За минулий рік нам винні 30 млн грн. і 4 млн грн. за цей. Ми очікуємо, що гроші надійдуть приблизно 15 квітня

"Гроші в бюджеті закладено, але до нас вони не дійшли. У компанії всі - і директор, і прибиральниця, не отримали заробітну плату за цей рік. За минулий рік нам винні 30 млн грн. і 4 млн грн. за цей. Ми очікуємо, що гроші надійдуть приблизно 15 квітня ", - сказав директор компанії Планета-міст Петро Музиченко.

Керівництво Південно-Західної залізниці, у свою чергу, стверджує, що всі кошти перераховуються компанії Планета-міст.

Погрібний: У цьому році на будівництво автомобільно-залізничного мостового переходу ми перерахували Планеті-міст 50 млн грн. У нас є платіжки, де одержувачем вказано цю компанію. Куди вони витрачають гроші, це не наша справа

"У цьому році на будівництво автомобільно-залізничного мостового переходу ми перерахували Планеті-міст 50 млн грн. У нас є платіжки, де одержувачем вказано цю компанію. Куди вони витрачають гроші, це не наша справа", - заявив заступник начальника ПЗЗ із будівництва Олександр Погрібний.

Нагадаємо, в січні цього року Кабінет Міністрів вирішив виділити із стабілізаційного фонду 650 млн гривень для продовження будівництва Дарницького автомобільно-залізничного мосту в 2009 році.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK