ЗМІ: Yahoo і Microsoft таємно відновили переговори про партнерство

ЗМІ: Yahoo і Microsoft таємно відновили переговори про партнерство
abcnews.go.com

Про це повідомила газета Wall Street Journal з посиланням на два анонімні джерела.

Закрита зустріч двох топ-менеджерів - Керол Бертз і Стіва Баллмера - відбулася минулого тижня. Хоча поки що незрозуміло, чи вдасться новому складу керівників двох IT-гігантів досягти компромісу.

Прес-служби обох лідерів Силіконової долини утримуються від коментарів.

Бертз змінила на посаді голови Yahoo Джеррі Янга, на якого більшість інвесторів поклали відповідальність як за зрив переговорів про злиття із найбільшим у світі розробником програмного забезпечення Microsoft, що засновано Біллом Гейтсом, так і за угоду з Google, що не відбулася.

Нагадаємо, угода по рекламній співпраці між компаніями Google і Yahoo провалилася в листопаді після того, як Google відмовилася від спільних планів під тиском регулюючих антимонопольних органів США та рекламодавців. За даними comScore Inc, Google і Yahoo разом контролюють понад 80% пошукового ринку.

Остання запропонована ціна за купівлю Yahoo становила 47,5 мільярда доларів (33 долари за акцію), що було на 70% вище від ринкової оцінки на кінець січня 2007 року, перед початком переговорів про купівлю. Однак, незговірливий партнер вимагав 53 мільярди, або 37 доларів за акцію.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK