Банкір: У липні очікують другу хвилю кризи

Банкір: У липні очікують другу хвилю кризи
umoloda.kiev.ua
Також Юткін вважає, що у квітні коливання на валютному ринку будуть незначними - у межах 8,00-8,20 грн. за долар.

"Усе буде залежати від ряду умов, зокрема і від Міжнародного валютного фонду", - додав Юткін. При цьому він зазначив, що на даний момент дуже важко прогнозувати поведінку гривні на червень-липень.

Водночас, перший заступник голови правління Ощадбанку Владислав Кравець зазначає, що у квітні курс гривні на міжбанку буде стабільний, оскільки немає особливих причин для його значного коливання.

"Відновлено переговори із МВФ, крім того є ряд інших факторів, які утримують курс. У найближчому майбутньому відбудеться стабілізація. Курс не буде сильно змінюватися. Якщо відштовхуватися від нинішнього курсу, буде приблизно у межах 8,00-8,20 грн. за долар", - сказав він.

Проте Кравець не зміг спрогнозувати курсу гривні на міжбанку на більш тривалий період.

Крім того, голова правління Банку Кіпру Владислав Байрака не береться прогнозувати ситуацію на міжбанку.

"Не хочу давати жодних прогнозів, тому що подальша ситуація буде залежати від багатьох факторів, як внутрішніх так і зовнішніх", - сказав він. Байрака висловив надію, що ситуація до кінця місяця буде стабільною.

Нагадаємо, сьогодні, 14 квітня, торги на міжбанківському валютному ринку завершилися у діапазоні 8,015-8,035 гривень за долар, торги з євро - 10,6545-10,6871 гривень за євро.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK