Кабмін ухвалив антикризові постанови для співпраці з МВФ

Кабмін ухвалив антикризові постанови для співпраці з МВФ
tymoshenko.com.ua

"Я впевнена у тому, що цей пакет антикризових постанов, які сьогодні прийняв уряд, дають можливість збалансувати фінансову систему України, дають можливість країні бути сильнішою перед викликами світової фінансово-економічної кризи", - заявила вона.

При цьому прем’єр підкреслила, що, безумовно, вона сподівається на те, що прийнятий пакет рішень також буде в основі чергового перегляду програми співпраці між Україною і МВФ.

Зокрема, сказала прем’єр, постанови стосуються внесення змін до державного бюджету із скороченням витратної частини, збільшення ціни на газ і електроенергію для споживачів, що споживають  їх у великих об’ємах, забезпечення рівних умов для всіх платників в ПФ, зі збалансування бюджету НАК Нафтогаз, з легалізації платних послуг, а також з рекапіталізації банків, в яких були впроваджені тимчасові адміністрації.

У свою чергу, глава місії МВФ в Україні Джейла Пазарбазіоглу назвала прийняті рішення "важкими", зазначивши при цьому, що вони направлені  на те, аби зробити оптимістичнішими  можливості України по виходу з кризи.

Нагадаємо, раніше Тимошенко заявила, що уряд більше не подаватиме до парламенту аналогічні законопроекти, хоча дорога реалізації антикризових заходів через закони  була б швидшою.

Сьогодні ж Тимошенко вже заявляла, що на позачерговому засіданні уряду планується прийняти 19 урядових рішень для імплементації норм, які передбачалися в антикризових законопроектах.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK