Київська влада затвердила проекти постанов про розміщення кіосків у столиці

Київська влада затвердила проекти постанов про розміщення кіосків у столиці
modulniezdania.ru

Згідно з проектом, запропонованим КМДА, видача дозволів на встановлення МАФ буде передана головному управлінню містобудування, архітектури та дизайну КМДА.

Проект, розроблений в Держкомпідприємництва, передбачає створення тимчасової комісії, що складається з депутатів Київради, представників КМДА та власників кіосків. Ця комісія складе єдиний реєстр власників МАФ. На підставі занесення підприємця у цей реєстр управління містобудування КМДА видаватиме йому дозвіл на розміщення кіоску.


Картозія: Ті, хто вже працює, будуть отримувати дозволи по документу Держкомпідприємництва, а ті, хто захоче встановити нові кіоски, будуть проходити процедуру по проекту КМДА

"Ті, хто вже працює, будуть отримувати дозволи по документу Держкомпідприємництва, а ті, хто захоче встановити нові кіоски, будуть проходити процедуру по проекту КМДА ", пояснила голова громадської організації Трудове співтовариство Лоліта Картозія.

Депутати затвердили і внесли на розгляд найближчої сесії Київради обидва документа.

Депутати затвердили і внесли на розгляд найближчої сесії Київради обидва документи

Як повідомлялося, в листопаді минулого року Київрада ухвалила рішення № 657/657, згідно з яким повноваження з розміщення кіосків були передані єдиному оператору КП Київське інвестиційне агентство. Підприємство стало фактичним власником і МАФ, та земельних ділянок, на яких вони розташовані.

Нагадаємо, що на своїй останній сесії 2 квітня Київрада скасувала рішення про порядок розміщення малих архітектурних форм, тимчасових споруд і торгових рядів в столиці.

Цим рішенням Київрада задовольнила протест столичної прокуратури на рішення № 657/657 Про розміщення малих архітектурних форм та тимчасових споруд в місті Києві від 27 листопада минулого року.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK