Яндекс.Україна увійшла до складу Української асоціації інтернет-реклами

Яндекс.Україна увійшла до складу Української асоціації інтернет-реклами
liveinternet.ru
Основним завданням УАІР є створення умов для ефективного розвитку ринку реклами в українському сегменті мережі інтернет. "Консолідація провідних гравців ринку - одна із ключових умов його розвитку, - зазначає Андрій Заблоцький, виконавчий директор УАІР. - Це особливо важливо зараз, коли увесь рекламний ринок переживає непростий час. Участь у роботі УАІР найбільших гравців посприяє впровадженню єдиних стандартів ведення бізнесу у галузі та її росту".

"Ми підтримуємо зусилля Асоціації з формування єдиних прозорих правил гри на ринку інтернет-реклами, умов для ефективної конкуренції та продуктивного діалогу між учасниками ринку, - говорить Сергій Петренко, генеральний директор компанії Яндекс.Україна. - Ми також підтримуємо проведення досліджень аудиторії Уанету , оскільки розуміємо їхню важливість для залучення в інтернет нових рекламодавців".

УАІР із 2008 року виступає замовником дослідження української аудиторії інтернету, яке проводять компанії GfK Ukraine та Gemius і яке є якісним інструментом ефективного управління рекламними кампаніями в інтернеті. "Ми плануємо, що у 2009 році дані Gemius будуть скориговані на базі опитувань, проведених GfK Ukraine, які пройдуть за участю 10 тисяч унікальних респондентів у 3 хвилі, - говорить Андрій Заблоцький. - У період складної економічної ситуації інтернет привертає все більше уваги рекламодавців, як ефективний рекламний носій. Це, у свою чергу, вимагає від ринку більш чітких та якісних вимірів. Незважаючи на політико-економічну ситуацію,  що склалася у країні, аудиторія українського сегмента мережі продовжує зростати і привертає все більшу увагу рекламодавців. Специфіка цього рекламного носія полягає у його дешевині (немаловажний фактор в умовах кризи), а також можливості максимально ефективно підібрати ресурси та аудиторію під кожен конкретний рекламний продукт".

 
Асоціація "Українська Асоціація Інтернет Реклами" була створена 4 жовтня 2007 року. Засновниками асоціації виступили кампанії: ТОВ "Інформаційне агентсво" ЛігаБізнесІнформ "" - www.liga.net, ТОВ "Бігмір-Інтернет" - www.bigmir.net, ЗАТ "МЕТА" - www.meta.ua, ТОВ "Золота Середина" -- www.oboz.ua, ТОВ "ГРУПЕМ" - Group M, ТОВ "Інішіейтів" - ADV Group, ЗАТ "ММС Комюнікейшнс Україна" - Publicis Group Ukraine.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK