У Харкові оголосили тендер на будівництво метро

У Харкові оголосили тендер на будівництво метро
slk.kh.ua
При цьому Кравчук зазначив, що бажання будувати метро у Харкові виявляють представники компаній із багатьох країн, зокрема, Греції, Туреччини та Японії.

"Думаємо, що конкурс зможе виграти одна із вітчизняних компаній", - зазначив Кравчук.

Також він зауважив, що у конкурсі можуть брати участь організації, які мають державні ліцензії на будівництво метро. Раніше у Харкові метро будувало ВАТ Харківметробуд, але оскільки щодо даної організації триває процедура з приводу банкрутства, воно не зможе взяти участі у конкурсі.

Зазначимо, що Господарський суд Харківської області за позовом ДП Харківський метрополітен прийняв рішення про розірвання генерального контракту метрополітену та ВАТ Харківметробуд на будівництво метро у Харкові.

Контракт на будівництво третьої черги метро від станції Проспект Леніна (сучасна назва - Наукова) до станції Проспект Перемоги було укладено 21 квітня 1992 року. Рішення суду вступило у законну силу 10 квітня.

Нагадаємо, зі 17 лютого проїзд у Харківському метрополітені подорожчав удвічі, замість 75 копійок пасажири відтепер платять 1,5 грн. за один жетон.

За матеріалами STATUS QUO
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK