Влада Києва не розуміє, куди діваються гроші, які платять кияни за комунальні послуги

Влада Києва не розуміє, куди діваються гроші, які платять кияни за комунальні послуги
kmv.gov.ua

"Я направив звернення (у прокуратуру Києва), щоб вони розібралися, чому жодної копійки не проплачено за гроші, які були отримані в рахунок оплати за газ ... мається на увазі, від населення", сказав виконуючий обов'язки голови Київміськадміністрації Анатолій Голубченко.

Він також пояснив, що компанія у місяць в середньому отримує від населення платежів на суму в розмірі 62 млн. грн., однак після закінчення опалювального періоду ці гроші не перераховуються Нафтогазу.

Голубченко: Я направив звернення (у прокуратуру Києва), щоб вони розібралися, чому жодної копійки не проплачено за гроші, які були отримані в рахунок оплати за газ ... мається на увазі, від населення

Крім того, Голубченко заявив, що борг міста перед Київенерго в розмірі понад 900 млн. гривень, про який заявляє компанія, не відповідає дійсності, і що більша частина боргу Київенерго перед газопостачальними компаніями теж є штучно створеним.

"Заборгованість у 300 млн. грн. Київенерго зробило штучно, оскільки проплачувало за електричний газ і газ інших споживачів, а гроші від мешканців за газ тепловий не платило. Борг Київенерго становить близько 450 млн. грн., з них 60 млн. - борг інших підприємств, і тільки близько 400 млн. грн. - це борг за тепловий газ ", заявив Голубченко.

Нагадаємо, що Київська міська державна адміністрація перерахувала АК Київенерго частину боргу - 900 млн. грн. із загального обсягу заборгованості, яка на початок року становила 1 млрд. 514 млн. грн.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK