Chrysler просить суд про тимчасовий захист від кредиторів

Chrysler просить суд про тимчасовий захист від кредиторів
russianspy.org

Невелика відстрочка обумовлена тим, що запит займає 300 сторінок друкованого тексту. Суд же має намір приступити до розгляду документа, коли з його змістом ознайомляться всі зацікавлені сторони, в першу чергу кредитори фактично збанкрутілого автогіганта.

Про це інформував суддя Артур Гонсалес, що отримав матеріали від Chrysler 30 квітня.

Компанія в своєму запиті попросила суд в Нью-Йорку поквапитися, і, не пізніше 21 травня, дозволити викупити боргові зобов'язання та інші активи підприємства на суму 2 мільярда доларів. Цей крок, за її задумом, повинен відкрити шлях для альянсу Chrysler з італійським автоконцерном Fiat. Згідно з угодою про партнерство, про укладення якої оголосив минулого тижня президент США Барак Обама, італійці отримують 20-відсоткову частку в американській компанії і можуть довести її до 51% до 2013 року. Fiat таким чином отримає доступ на американський авторинок, а Chrysler - технології зборки двигунів малолітражних моделей свого партнера.

Також американський автогігант попросив суд у Нью-Йорку гарантувати для Fiat 35 мільйонів доларів відступних. Їх виплатять, якщо угода через певні причини не зазнає краху.

Нагадаємо, всі заводи американської автомобільної корпорації Chrysler 4 травня зупинили роботу. Це викликано банкрутством компанії.

2 травня президент американської автомобільної корпорації Chrysler Том Ласорда подав у відставку. Ласорда також залишив посаду віце-голови правління Chrysler.

Генеральний директор Chrysler Річард Нарделлі також заявив про намір залишити свій пост після завершення процедури банкрутства, яка повинна тривати не більше 60 днів.

3 травня президент США Барак Обама заявив про те, що автовиробник Chrysler, згідно із законами країни, оголошується банкрутом, щоб згодом об'єднатися з італійською компанією Fiat.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK