Кабмін доручив провести перший всеукраїнський сільгоспперепис

Кабмін доручив провести перший всеукраїнський сільгоспперепис
0kmu.gov.ua

Про це повідомив керівник Держкомстату Олександр Осауленко. За його словами, відповідне розпорядження Кабмін прийняв на своєму сьогоднішньому засіданні.

Такий перепис, як підкреслив Осауленко, в Україні пропонується провести вперше. Він повинен врахувати посівні площі, худобу, птицю, всі виробничі фонди, приміщення, стан меліорації, хімізації, екологічний стан, чисельність працюючих.

При цьому планується проведення пробного перепису в Баштанському районі Миколаївської області з 1 по 25 липня 2010 року.

За підрахунками Держкомстату, орієнтовна вартість проведення пробного перепису складе 1,1 млн гривень, загального перепису - 305 млн гривень.

Також Осауленко зазначив, що на обробку інформації, отриманої за результатами Всеукраїнського перепису, знадобиться рік, таким чином, повні підсумки перепису будуть оприлюднені в середині 2013 року. За його словами, у міжнародній практиці прийнято проводити такий перепис раз на 10 років.

За словами, голови Держкомстату, що за результатами перепису очікується отримати точну інформацію про домогосподарства, які виробляють 55% виробленої у країні продукції, але не надають звітність в органи державної статистики.

Нагадаємо, що у квітні 2008 року Кабмін доручив Держкомстату розробити до 2009 року проект проведення Всеукраїнського перепису населення 2011 року.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK