Поправки до Пенсійної реформи позбавили українців 200-300 гривень пенсії - депутат

Поправки до Пенсійної реформи позбавили українців 200-300 гривень пенсії - депутат
Корреспондент

Про це в ефірі 5 каналу заявив народний депутат відБЮТ-Батьківщина Андрій Павловський.

"Це була так звана поправка щодоосучаснення пенсій, тому що на сьогоднішній день уряд розраховує пенсії зрозрахунку середньої зарплати, яка була на 2007 рік, вона тоді складала 1165гривень. Зараз, наприклад, в 2009 році вона була приблизно 2000 гривень. Тобторізниця становить між цими зарплатами понад 900 гривень. Це все веде до того,що в результаті перерахунку всіх формул пенсій кожен пенсіонер 200 - 300 гривеньнедоотримає. Але якби ми ввели цю поправку, то пенсії людей збільшилися б, врезультаті осучаснення, на 300 гривень. А так, фактично, вони є замороженими",- заявив Павловський.

Депутат-регіонал Володимир Зубанов погодився,що майбутні пенсіонери втратять близько 200 гривень пенсії, але наголошує, щоуряд все ж обіцяв  залежно відекономічної ситуації піднімати пенсії.

"Це більше стосується тих людей, якимзалишилося п'ять років до пенсії - це так, там є певні моменти, може гривень200 вони і втратять, але якщо реформа буде працювати, то ми бачимо, що урядналаштований щокварталу збільшувати пенсії на відповідні відсотки, що залежатьвід того, як працюватиме економіка".


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK