У Франції заборонили просити милостиню на Єлисейських полях

У Франції заборонили просити милостиню на Єлисейських полях
АР

Заборона була введена після того, якстатистика зафіксувала зростання злочинів, скоєних румунами (в основному вонипросять милостиню на Єлисейських полях) на одній з найдорожчих і найкрасивішихвулиць Європи.

Заборона строком на шість місяців набула чинностіу вівторок, 13 вересня. Як пише Daily Telegraph, введення заборони - лише одинз небагатьох заходів глави МВС Франції Клода Геана, який пообіцяв"розібратися з румунською злочинністю".

За словами Геана, який напередодні здійснивпрогулянку по "найкрасивішому проспекту в світі", 10% злочинців, якіз'являються в паризьких судах, - це румуни. Половина заарештованих булинеповнолітніми, багато з них є у складі різних банд, які займаються жебрацтвомна бруківці від Площі Згоди до Тріумфальної Арки, але також у паризькому метро.

"Більше це неприйнятно для нашихзаконослухняних громадян. Час все це припинити", - заявив глава МВС.

Як писав журнал Корреспондент у номері від 2вересня 2011 року, найбільше вбивств на Землі відбувається в мегаполісахПівденної Америки. На їх тлі Київ і Париж виглядають тихою гаванню й істотновідстають від небезпечного Вашингтона, а також Пітера та Москви.

За матеріалами: Euromag


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK