EuroLOT відкриває з 22 жовтня авіарейс Вінниця - Краків - Варшава

EuroLOT відкриває з 22 жовтня авіарейс Вінниця - Краків - Варшава
eurolot.com

Про це йдеться у відповідному меморандумі,підписаному українською та польською сторонами, текст якого мають УкраїнськіНовини.

Зокрема чотиристоронній меморандум у вівторокпідписали заступник голови Вінницької обласної державної адміністрації ВолодимирБарецький, голова Вінницької обласної ради Сергій Татусяк, голова Вінницькоїміської ради Володимир Гройсман та голова правління компанії EuroLOT МаріушДабровський.

Документ передбачає відкриття регулярнихчартерних авіарейсів між аеропортом Вінниця і польськими аеропортами Краків іВаршава з періодичністю не менше 2 разів на тиждень.

За словами Гройсмана, відкриття цьогоавіарейсу за рахунок широких транзитних зв'язків польських аеропортів дозволитьжителям Вінницької області потрапити у більш ніж 40 країн світу.

"Внутрішньоєвропейські ціни наавіасполучення на сьогоднішній день є дешевшими, ніж ті, що пропонуються зУкраїни, тому жителі Вінниці та Вінницької області, заощаджуючи гроші на цихперельотах, будуть витрачати набагато менше часу за рахунок трансферу уВінницький аеропорт", - сказав він.

Мер Вінниці додав, що очікувана вартістьквитків на цей авіарейс буде нижчою вартості залізничного квитка між Вінницеюта Краковом, і не перевищуватиме 1 тис. гривень.

Авіакомпанія EuroLOT, що є дочірнімпідприємством державної компанії LOT Polish Airlines (Польща), займаєтьсяпасажирськими авіаперевезеннями середньої та короткої дальності в Європі.

EuroLOT володіє флотом з 17 літаків: 14літаків марки ATR42 і ATR72 (місткістю від 40 до 75 пасажирів), а також 3літаки Embraer 175 (до 90 пасажирів).

Як повідомлялося раніше, 19 червняавіакомпанія Sky Wings (Греція) розпочала регулярні авіарейси між Вінницею іТіватом (Чорногорія), що здійснювалися по неділях до 11 вересня 100-міснимилітаками BAe Avro RJ1H.

У жовтні 2010 року польська авіакомпанія JetAir відкрила чартерні авіарейси між Лодзю (Польща) та Вінницею.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK