Мова йде про революцію: Янукович кличе американський бізнес в Україну

Мова йде про революцію: Янукович кличе американський бізнес в Україну
Фото прес-служби Президента України

Він запросив бізнесменів до активної співпраці.

Президент України підкреслив, що зараз в Україні триває регуляторнареформа, метою якої є скорочення дозвільної системи приблизно на 90%."Мова йде про революцію в цьому напрямку", - зазначив він.

Зі слів Януковича, українська влада добре розуміє, що створення умов длякомфортної та ефективної роботи інвесторів найперш вигідна для самої України."Ми на рівні законодавства будемо створювати таку систему, яка бвідповідала сучасним європейським стандартам", - сказав він.

При цьому Президент України наголосив, що в результаті реформ бізнесповинен отримати прозорі правила гри і рівні умови для всіх. "Хочу васзапевнити: шлях реформ, який обрала Україна, буде постійно поліпшувати умовироботи інвесторів Це наша мета", - сказав Президент України.

Янукович також зазначив, що в Україні вже працює принципдержавно-приватного партнерства, і надалі його застосування буде тількирозширюватися.

Крім того, під час зустрічі Янукович запевнив, що Україна буде активнорозвивати сферу альтернативної енергетики.

"Цей ринок справді дуже великий і має великі можливості", -зазначив Президент, додавши, що мова йде, зокрема, про об'єкти малоїенергетики, реконструкцію існуючих ГЕС.

У зустрічі взяли участь представники низки провідних компаній США, щопрацюють в сферах енергетики, сільського господарства, харчової промисловості,банківській сфері та інших.

Президент окремо звернув увагу на великі перспективи України як експортераелектроенергії. "Експорт з року в рік зростає. Цей ринок дужеперспективний", - підкреслив Віктор Янукович.

Нагадаємо, сьогодні Президент України Віктор Янукович в Нью-Йорку під часзустрічі з представниками американських ділових кіл заявив, що Україна значноактивізує діяльність з видобутку власних нафти і газу.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK