Україна забороняє рекламу тютюнових виробів

Україна забороняє рекламу тютюнових виробів
АР

Як повідомляється, за закон про внесення зміндо деяких законів проголосували в четвер 332 народні депутати з 370,зареєстрованих у залі засідань.

Закон визначає, що реклама тютюнових виробів,реклама знаків для товарів і послуг, інших об'єктів права інтелектуальноївласності, під якими випускаються тютюнові вироби, забороняється: на радіо ітелебаченні, в тому числі кабельному, супутниковому, IP-телебаченні,on-line-телебаченні , мобільному телебаченні, цифровому і ефірному телебаченніта інших засобів передачі сигналу.

Разом з тим реклама тютюну забороняється такожу наукових, науково-популярних, навчальних, суспільно-політичних, довідкових,літературно-художніх виданнях, у тому числі у всіх друкованих ЗМІ, натранспорті, зовнішня реклама, у місцях проведення масових заходів, в інтернеті.

Крім того, законом забороняється спонсорство звикористанням реклами тютюнових виробів та назвами виробників, імпортерів іпродавців тютюнових виробів теле- і радіопередач, театрально-концертних,оздоровчо-спортивних, культурно-розважальних заходів.

Нагадаємо, що в липні вже повідомлялося, що міністрохорони здоров'я України Олександр Аніщенко виступає за заборону рекламимедикаментів, тютюну та пива.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK