Депутати просять Генпрокуратуру закрити нову піраміду Мавроді

Депутати просять Генпрокуратуру закрити нову піраміду Мавроді
Корреспондент

Про це Корреспондент.bizповідомила прес-служба депутата.

Депутат вважає, що відсутність державної реєстрації, офіційного статусуфінансової організації, а також ліцензії на надання фінансових послуг - єдостатніми підставами для припинення роботи цього "підприємства" вУкраїні. З урахуванням позаправового характеру діяльності МММ-2011 в Україні,народний депутат також просить Генпрокуратуру внести подання операторам телекомунікаційпро обмеження доступу абонентів до інтернет-ресурсу МММ-2011.

За словами Фельдмана, діяльність МММ-2011 в Україні відкрила цілу низкусуттєвих прогалин у національному законодавстві про рекламу, про телекомунікації,про фінансові послуги, якими користуються організатори різних віртуальнихазартних ігор.

Як писав український журнал Корреспондент, вже півмільйона українців вклали свої гроші в нову фінансову піраміду Сергія Мавроді - МММ-2011.

Видання зазначає, що сьогодні тільки в Києвірозміщено 100 білбордів із промо цього сайту, його реклама висить у кожномувагоні метро, ​​а на столичному асфальті надрукували 130 трафаретів з трьома літерами.

З'явилися банери і в соцмережах, а, за підрахунками Артема Біденка, керівникаАсоціації зовнішньої реклами, бюджет цієї акції лише на вересень складе 200-280тис. грн.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK