Голландці виступили за збільшення податку на охорону здоров'я для курців

Голландці виступили за збільшення податку на охорону здоров'я для курців
АР

Система охорони здоров'я Нідерландів заснованана принципі солідарності - розмір виплат у фонд охорони здоров'я країниоднаковий для кожного громадянина, незалежно від його віку та стану здоров'я.

Однак 55% жителів країни зізналися, щовиступають за збільшення податку на охорону здоров'я для тих, хто курить ібагато п'є. А 25% голландців підтримали введення більш високих податків длятих, хто не робить фізичні вправи.

За збільшення податку для курців виступило 65%людей, які не курять.   

Торік рада з охорони здоров'я рекомендуваластраховим компаніям стягувати додаткову плату з тих, хто курить і веденездоровий спосіб життя, повідомляє Dutch News.

Раніше повідомлялося, що повні жителі Арізони,а також курці, незабаром можуть зіткнутися з необхідністю платити податок нанездоровий спосіб життя.

З такою ініціативою виступила губернатор штатуДженіс Брюер.

"Як заходи щодо поліпшення стану програмибезкоштовної медичної допомоги Medicaid губернатор Арізони запропонуваластягувати плату з тих мешканців штату, хто веде нездоровий спосіб життя.Бездітні повнолітні люди, що мають значну зайву вагу або страждають від хронічногоожиріння і при цьому відмовляються виконувати розпорядження лікарів, можутьбути обкладені новим податком у розмірі 50 доларів щорічно.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK