Тимошенко вважає, що влада позбавляє Україну ГТС вартістю 200 млрд євро

Тимошенко вважає, що влада позбавляє Україну ГТС вартістю 200 млрд євро
АР

"Якщопорівняти нові параметри, за скільки будується Північний потік, Південнийпотік, а також газопровід Набуко, то можна зараз у ринкових умовах підсумувати,що наша газотранспортна система коштує більше 200 мільярдів євро. І те, щозараз під прикриттям нібито невигідних газових контрактів після того, як здалиЧорноморський флот, перейшли до здачі газотранспортної системи", - передаєслова екс-прем’єра сайт Тимошенко.

Опозиціонерпереконана, що зараз власті позбавляють Україну права власності на об’єктвартістю більше 200 мільярдів євро, що дорівнює бюджету країни за п’ять років.Тимошенко вважає, що це - "справжній злочин, який сьогодніздійснюється".

Під час технічноїперерви у судовому засіданні, екс-прем’єр підкреслила, що українська ГТС якнайбільша власність держави не може передаватися у концесію абоприватизовуватися.

"Ценайбільша, найкоштовніша власність України, яка у тому числі забезпечує дляУкраїни нашу енергетичну безпеку і у тому числі, - газ власного видобутку длянаселення", - підкреслила вона.

Також воназаявила, що "ця влада піде - сумнівів немає. І газотранспортна система іземля під Чорноморським флотом, і шельф Чорного моря, поза сумнівом, будутьвідновлені у власності держави, і тому я кажу усім, хто хоче брати якимосьчином участь в авантюрі з руйнування головної власності держави - газотранспортноїсистеми - аби вони добре над цим подумали".


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK