Янукович повернувся до ідеї Тимошенко виплачувати заощадження вкладникам Ощадбанку СРСР

Янукович повернувся до ідеї Тимошенко виплачувати заощадження вкладникам Ощадбанку СРСР
Фото прес-служби Президента

"Я поставив завдання: щоб до кінця цьогороку ми разом з Урядом, Національним банком нарешті знайшли механізм і почалицей процес", - передає його слова прес-служба Президента.

Причому Янукович підкреслив, що вже озвучивсвою точку зору Кабінету міністрів - глава держави незадоволений відповіддю проте, що в бюджеті на ці цілі не вистачає грошей.

"Це наш борг перед старшим поколінням. Ія хочу про це сказати людям, щоб вони знали: я про це пам'ятаю, і миобов'язково повернемося до вирішення цього питання найближчим часом", -сказав Янукович.

Також глава держави додав, що влада підійде довирішення цієї проблеми системно. "Підхід буде таким, щоб він не зіпсувавцю справу, щоб ми мали можливість довести його до логічного завершення", -підкреслив він.

Як повідомлялося, у державному бюджеті на 2011рік не передбачені кошти на повернення вкладів Ощадбанку СРСР.

* * *

22 травня 2009 уряд Юлії Тимошенко прийнявпостанову про виплату у 2009 році громадянам України компенсації втрат відзнецінення грошових заощаджень, вкладених до Ощадбанку СРСР на суму 250 млнгрн.

Примітно, що у грудні 2007 року Тимошенкозапевнила, що піде з посади голови уряду, якщо за два роки їй не вдастьсяповернути громадянам їх заощадження у Ощадбанку СРСР.

Корреспондент.biz


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK