Найбільший в Україні машинобудівник різко збільшив продажі

Найбільший в Україні машинобудівник різко збільшив продажі
Фото Наталії Кравчук/Корреспондент

Зокрема, ВАТ Азовмаш запідсумками 9 місяців досяг обсягу реалізації і випуску товарної продукції в чиннихцінах у сумі 6,7 млрд грн, що на 80% вище від результатів відповідного періодуминулого року.

Якйдеться у повідомленні, 92,9% продукції скеровано в Росію і Казахстан.

"Високіпоказники, досягнуті машинобудівниками, забезпечені успішною роботоювагонобудівників, які виготовили 11,6 тисячі вантажних вагонів, що в 1,3 разивище від торішнього", - зазначають на Азовмаші.

Обсягреалізації продукції вагонобудування склав 6,5 млрд грн, говориться вповідомленні, і зазначається, що при цьому в 2,9 рази зріс випуск піввагонів,досягнувши 3489 одиниць.

Такожповідомляється, що Азовмаш з початку року виготовив понад 1700 тоннметалургійного устаткування, запчастин до нього для металургів України таРосії.

Крімтого, Азовмаш за 9 місяців цього року реалізував продукції на суму 2,6 млрдгрн, що в 2 рази вище від торішнього. Обсяг випускурідкої сталі досяг 107,44 тисячі тонн.

Якповідомлялося у вересні, один з найвпливовіших і закритих політиків України,народний депутат Юрій Іванющенко увійшов до складу акціонерів МаріупольськогоВАТ Азовмаш.

ПрезидентАзовмашу Олександр Савчук сказав, що контрольний пакет акцій підприємстваналежить йому, а про те, яка частка у нового акціонера Іванющенка, він не знає.

"Часткиакцій Іванющенка я, чесно кажучи, і не знаю. Тому що там - сімейний бізнес. Апо-друге, чесно кажучи, я і знати не хочу", - сказав топ-менеджер.

* * *

АзовмашінвестХолдинг - один з найбільших машинобудівних комплексів підприємств України, насвітовому ринку представлений як постачальник залізничних вантажних вагонів іплатформ, автопаливозаправників, автоперевізників, металургійного,гірничорудного і кранового устаткування та інших видів продукції.

ЮрійІванющенко - народний депутат України від Партії регіонів, народився в 1959році в м. Єнакієве Донецької області. З1996 по 2005 рік - директор з економіки Алві-Інвест, незабаром - президентфірми. З2005 по вересень 2007 - президент ТОВ УГК-2000. У2007 році закінчив Бердянський університет економки та менеджменту,спеціальність - облік і аудит (бакалавр).

* * *

Якповідомлялося, в інтерв'ю журналу Корреспондент Іванющенко заявив, що офіційнона банківських рахунках у нього перебуває не менш як $ 7 млн. "Я отримуювідсотки, на ці гроші і живемо", - сказав він.

Нагадаємо,що в рейтингу ста найвпливовіших українців журналу Корреспондент народнийдепутат, член фракції Партії регіонів, 52-річний Іванющенко посів друге післяВіктора Януковича місце. Заданими видання, Іванющенка і міністра аграрної політики Миколу Присяжнюкапов'язує давня дружба.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK