США скоротять допомогу іноземним державам через фінансову кризу

США скоротять допомогу іноземним державам через фінансову кризу
Reuters

За даними видання, обидві палати конгресу США запропонувализменшити фінансування держдепартаменту і належних йому агентств з наданнядопомоги іноземним державам з метою скорочення державного боргу СполученихШтатів під час сильної гуманітарної кризи і невизначеного політичного розвиткув світі.

Найближчим часом може бути урізана продовольча і медичнадопомога Африці, а також Пакистану та Японії, які постраждали від стихійнихлих. Передбачено зниження фінансової підтримки нових демократій на Середньомута Близькому Сході, передає радіостанція Эхо Москвы.  

За підсумками минулого року витрати США на міжнароднівідносини склали 55 млрд доларів. У той же час обсяг допомоги Ізраїлю - понад 3млрд доларів, - залишається недоторканним. Як зазначає газета, це показує, що"навіть за часів аскетизму деякі витрати недоторканні".

Газета пише, що запит Білого дому на фінансуваннядерждепартаменту в 2012 фінансовому році становлять 59 млрд доларів, протепалата представників має намір зменшити цю суму на 20%, до 47 млрд доларів, асенат - до 53 млрд доларів.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK