Кабмін передумав підвищувати ціни на газ для населення

Кабмін передумав підвищувати ціни на газ для населення
Reuters
"Для того, щоб Україна отримала черговий транш від МВФ, була умова - підняти ціни на газ для теплокомуненерго. Але я ніколи не говорив, що це рішення, вже буде прийнято і обов'язково прийнято. Поки що уряд зосереджений на іншій позиції, ми не хочемо піднімати тарифи, ми хочемо знизити ціну на газ. І практично добитися цим рішенням того ж ефекту. Ось на що націлена наша позиція, і націлені наші переговори", - сказав Тігіпко.

Нагадаємо, 26 вересня віце-прем'єр-міністр, міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко заявив, що Україна буде змушена до кінця 2011 року підвищити тарифи на газ для населення, щоб виконати ключову умову відновлення кредитування міжнародними фінансовими організаціями в період нестабільності на світових ринках капіталу.

Вже на наступний день Тігіпко сказав, що не впевнений у перспективах підвищення ціни на газ.

До 2014 року Кабінет міністрів України має намір довести тарифи на газ для всіх споживачів до економічно-обґрунтованого рівня.

Про це йдеться в проекті закону про Державну програму економічного і соціального розвитку України на 2012 рік і основні напрямки розвитку на 2013 і 2014 роки.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK