Туристи назвали місто з найсмачнішою кухнею в Європі

Туристи назвали місто з найсмачнішою кухнею в Європі
wikipedia.org

Містом зі смачною кухнею в Європі туристивизнали Флоренцію. У першу десятку рейтингу потрапили п'ять італійських міст -крім Флоренції, туристи відзначили Рим, Сорренто, Сієну і Болонью, які зайнялитретє, четверте, шосте та сьоме місця відповідно.

Глава відділу туризму в провінції ФлоренціяДжакомо Біллі зазначив, що "присудження премії підтверджує лідерство містав здатності поєднувати мистецтво кулінарії з умінням жити". Крім того, вінвважає, що туристи справедливо оцінили високу якість місцевих продуктів ізастосування традиційних рецептів у поєднанні з новими технологіями.

Також в десятку переможців увійшли Париж (2-емісце), англійське місто Йорк (5-е місце), іспанські Сан-Себастьян (8-е місце)і Барселона (9-е місце) і Единбург (10-е місце), повідомляє Іl Turista.

Нагадаємо, раніше Італія ввела податок натуристів. Прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі вважає "абсолютнологічним" стягнення з кожного туриста, який приїжджає до Венеції іФлоренції, податку у розмірі 1 євро за ніч. Натомість за перебування в Римі зкожного туриста, що зупиняється в готелі або пансіоні, планують стягувати по 2євро на добу.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK