У рейтингу найбільш відвідуваних McDonald's київський фастфуд став другим у світі

Столичний McDonald's, розташований на Вокзальній площі, знову посів друге місце серед понад 34 тис. фастфудів цієї мережі в світі за кількістю відвідувачів і на 30% скоротив відрив від лідера рейтингу.
У рейтингу найбільш відвідуваних McDonald's київський фастфуд став другим у світі
Фото надане МакДональдз в Україні

Як повідомили Корреспондент.biz в компаніїМакДональдз в Україні, минулого року в київському McDonald's Вокзал було поданобільше 2,5 млн замовлень, що майже на 90 тис. більше, ніж у 2011 році.

"У 2012 році заклад показав чудовірезультати і ще більше наблизився до лідера списку, скоротивши відставання на30%. Це значне досягнення, але я переконаний, що в цьому році результати будутьще кращими", - зазначив Іан Борден, генеральний директор МакДональдз вУкраїні .

Як повідомлялося, з 2006 року МакДональдзВокзал постійно входить до п'ятірки найбільш відвідуваних МакДональдз у світі.У 2010 році закладу вдалося вперше зайняти 3-е місце в рейтингу, зарезультатами 2011 року МакДональдз Вокзал піднявся на другу позицію.

Нагадаємо, що лідером рейтингу ТОП-100найбільш популярних у світі МакДональдз є заклад в Москві на Пушкінській площі.У цьому році 3-е місце зайняв московський МакДональдз на Арбаті, випередившиМакДональдз в Мюнхені, який змістився на 4-е місце. На 5-му місці, як іминулого року, - один із МакДональдз в Бразилії.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK