Штраф і конфіскація автомобіля: Укртрансінспекція знайшла управу на нелегальних таксистів

Сьогодні, 25 січня, начальник управління державного контролю і нагляду за безпекою наземного транспорту Укртрансінспекції Богдан Свищовський заявив, що нелегальних таксистів штрафуватимуть на суму від 1,7 тис. грн. до 8,5 тис. грн. з конфіскацією транспортного засобу.
Штраф і конфіскація автомобіля: Укртрансінспекція знайшла управу на нелегальних таксистів
Корреспондент.net

Чиновник також додав, що штрафні санкції до таксистів можна буде застосовувати лише після впровадження відповідних змін до Адміністративного кодексу і закону про автотранспорт, які, нагадаємо, набрали чинності 5 січня.

Свищовський заявив, що для нелегальних таксистів можна встановлювати штрафні санкції згідно зі ст.164 Адміністративного кодексу - конфіскація транспортного засобу і мінімум 1,7 тис. грн. штрафу. Якщо ж нелегальний таксист попадеться вдруге, то сума штрафу складатиме від 1,7 тис до 8,5 тис. грн. з конфіскацією транспортного засобу.

Глава профспілки таксистів України Василь Попик вважає, що у зв’язку з набуттям чинності змін до Адміністративного кодексу і закону про автотранспорт, можуть зрости ціни на таксі. На думку чиновника, нелегальні таксисти, які беруть 1,8-2 грн. за кілометр, занижують вартість послуг таксі. На його думку таксі має бути не дешевим, а елітним видом транспорту.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що попит на службу таксі аеропорту Бориспіль збільшився у 60 разів за 2012 рік.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK