В Україну прийде ще одна американська мережа фастфуду

Американський гігант мереж швидкого обслуговування Texas Chicken навесні 2013 року відкриє в українській столиці два перших ресторани у країні, сказано в огляді комерційної нерухомості компанії DTZ.
В Україну прийде ще одна американська мережа фастфуду
Фото з ​​facebook-сторінки Texas Chicken

Повідомляється, що міжнародна мережапоходженням із США Texas Chicken (Church's Chicken) починає роботу наукраїнському ринку, і перші точки швидкого харчування мережі будуть відкриті уТРЦ Dream Town та ТРЦ Ocean Plaza у Києві.

Як наголошується на сайті мережі, правопродавати франшизу у Росії, Україні та Білорусі отримала російська компаніяEuropean Active Corporation (ЕАС).

Зазначимо, що мережа ресторанів фаст-фудуChurch's Chicken була заснована у 1952 році у Техасі (місто Сан-Антоніо), і єдругою за величиною мережею закладів швидкого обслуговування, якаспеціалізується на стравах із м'яса курки.

Крім того, компанія Church's представлена безліччюфранчайзингових компаній у різних країнах, які діють під брендами Church'sChicken та Texas Chicken. На сьогодні більше 1700 точок Church's Chicken таTexas Chicken працюють по всій планеті.

Нагадаємо, що 20 грудня у Києві відкрився перший в Україні ресторан популярної в усьому світі мережі KFC.

Також раніше повідомлялося, що вісім українськихMcDonald's увійшли до топ-100 найпопулярніших на планеті.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK