Черновецький заявив, що не поверне борг Нафтогазу, поки той не віддасть свій

Черновецький заявив, що не поверне борг Нафтогазу, поки той не віддасть свій
city-portal.kiev.ua

Про це Черновецький сказав під час спілкування з журналістами, відповідаючи на запитання про те, коли Київенерго погасить свої борги перед Нафтогазом.

Зокрема, за його словами, проблема полягає в "упертій позиції Нафтогазу, який не хоче проводити взаємозалік згідно із постановою Кабміну".

"Вони нам винні і ми їм винні, копійки не заплатимо доти, поки вони не підпишуть всі документи про те, скільки вони мають і як вони збираються з нами розраховуватися", - зазначив Черновецький.

Мої улюблені бабусі відстояли свої права на теплу зиму. Ніхто їм не посміє відключати ні газ, ні воду, ні світло

При цьому він заявив, що в Києві не відключатимуть ні газ, ні воду. "Мої улюблені бабусі відстояли свої права на теплу зиму. Ніхто їм не посміє відключати ні газ, ні воду, ні світло", - підкреслив мер столиці.

Нагадаємо, 3 січня 2009 року голова Нафтогазу Олег Дубина заявив, що борг Київенерго у сумі приблизно 800 млн гривень залишається непогашеним.

Раніше, 30 грудня, перший заступник Леоніда Черновецького Анатолій Голубченко заявив, що Київська міська державна адміністрація сподівається на безперебійне забезпечення енергопостачальною компанією Київенерго теплопостачання у столиці під час новорічних і різдвяних свят.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK