Газовий конфлікт може поставити під загрозу незалежність України - радник Тимошенко

Газовий конфлікт може поставити під загрозу незалежність України - радник Тимошенко
Reuters

"Багатьом сьогодні несолодко, деякі підприємства зупинено, в деяких квартирах недостатня температура, але альтернативи немає. Інакше ми втрачаємо не тільки енергетичну незалежність, але і відкриваємо шлях до страти незалежності взагалі. Ми не можемо віддати росіянам свою газотранспортну систему в обмін на обіцянки за те , що Росія буде давати нам дешевий газ ", - заявив він.

Крім того, Гудима висловив переконання також у тому, що "альтернативи зустрічі між прем'єр-міністром РФ Володимиром Путіним і прем'єр-міністром України Юлією Тимошенко і поверненню до меморандуму немає" ".

Крім того, Гудима називав емоційними заяви Газпрому про можливість надання російського газу для України за ціною $ 450 за 1000 кубометрів.

"Прем'єр Чехії поінформував, що в Чехії в березні газ буде по 250 доларів. Отже, Україна погодиться на європейські ціни, як на газ, так і на транзит", - сказав він.

Нагадаємо, сьогодні голова правління НАК Нафтогаз України Олег Дубина висловив переконання, що Росія не мала наміру підписувати з Україною контракт на постачання природного газу в 2009 році.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK