Із лютого Воля піднімає тарифи

Із лютого Воля піднімає тарифи
static.24.ua

За інформацією газети, подорожчання торкнулося цифрових пакетів телепрограм. Крім того, незначно зросла вартість оренди обладнання. Аналогові пакети і тарифи на послуги доступу до інтернету залишаться без змін.

У компанії підвищення тарифів пояснюють значним зростанням собівартості послуг, що надаються.

"Зміни ціни просто неминучі, оскільки практично всі складові собівартості подорожчали. А для телекомунікаційних компаній це особливо критично, адже більше половини витрат тут залежать від долара", - заявила керівник PR-відділу компанії Воля Аліна Сигда.

Виходячи з цього в компанії стверджують, що в доларах тарифи навіть знизилися. Так, наприклад, цифровий пакет Україна коштував 18 гривень на місяць - тобто 3,56 долара за курсом 5,05, а з 1 лютого він коштуватиме 24 гривні - 3 долари за курсом 8,0.

Дело пише, що президент групи компаній Воля Сергій Бойко ще в жовтні минулого року не виключав можливості підвищення цін для абонентів.

У рамках антикризових заходів у Волі в першу чергу скоротили всі невиробничі витрати, які дозволили уникнути негайного підвищення цін.

"Ще в жовтні 2008 року, після стрибків курсу, частина дрібних операторів підняли свої ціни на 40-50%, услід за цим стали змінювати свої ціни і більші оператори. Хтось це зробив у листопаді, хтось у грудні. Нам доводиться робити це з лютого цього року", - заявили виданню в компанії.

Нагадаємо, у листопаді минулого року Антимонопольний комітет України зобов'язав ЗАТ Воля-Кабель встановити тарифи на послуги кабельного телебачення на економічно обґрунтованому рівні і рекомендував утриматися від їхнього необґрунтованого підвищення.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK